WAGO: UW LEVERANCIER VOOR ELEKTRISCHE AANSLUITINGS- EN AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN

e!COCKPIT - Het nieuwe software platform van WAGO.

e!COCKPIT, gebaseerd op CODESYS3, is het automatiseringsplatform voor de toekomst voor de WAGO automatiseringscomponenten.
Test de software gedurende 30 dagen uit door u hier te registreren

Nieuws

WAGO Lenteactie 2017 - 1100 "COMPACT" klemmen serie 2273 + 1 Benning multimeter

De nieuwe WAGO Lenteactie is beschikbaar bij uw WAGO verdeler vanaf 6 maart 2017! Inhoud van deze actie: 100 x 2273-202 · 400 x 2273-203 · 200 x 2273-204 · 400 x 2273-205 · 10 x 2273-500 · 1 x Benning Multimeter MM P3
Bekijk hier de flyer

Nieuwe kalender 2017

De nieuwe opleidingsdata van e!COCKPIT en CODESYS 2.3 zijn beschikbaar.

Een interface uitdaging? Vindt het antwoord op onze website...

Naast een duidelijk overzicht van datasheets en handleidingen, treft u op onze interfacewebsite meer informatie aan over de werking en bijzondere functies van onze producten.We geven u ook handige tips mee die u helpen bij de selectie van de meest gepaste oplossing en illustreren deze met verhelderende applicatievoorbeelden.

Powered by WAGO – met EPSITRON® voedingsmodules en accessoires

Op de EPSITRON®-themapagina vindt u toepassingsvoorbeelden en videomateriaal over de verschillende componenten waaronder voedingsmodules en accessoires zoals redundantie- en onderbrekingsvrije modules, die nodig zijn om uw installatie veilig te voeden. De voordelen van de voedingsmodules worden geïllustreerd in verschillende toepassingsgebieden, zoals gebouwenautomatisering, procestechniek en machinebouw.

WINSTA® - VERLICHTINGSKIT voor kantoren scholen ziekenhuizen, ...

Tot 30 % besparen op energie- en installatiekosten
Géén programmatie
Géén onderhoud
Absoluut bedrijfszeker
Prijsgunstig

Nieuwe producten

Gebouwenautomatisering met BACnet

BACnet - Voor tijdsbesparende, kostenefficiënte en open gebouwenautomatisering. De nieuwe BACnet/IP ECO controller en BACnet/IP coupler van WAGO hebben een uitzonderlijke prijs/performantie verhouding.

Nieuwe 8-kanaals analoge uitgangsmodule

De 8-kanaals analoge uitgangsmodule 0 ...10V/+-10V imponeert op 3 vlakken: functionaliteit, minimaal plaatsgebruik in de schakelkast en kost per kanaal. Kom meer te weten over deze module.

Rogowski coils

Maximale plaatsbesparing en een hoge nauwkeurigheid: De nieuwe plaatsbesparende 855 serie Rogowski coils combineren een klasse 1 meetnauwkeurigheid volgens EN61869 met minimale afmetingen.

EPSITRON® COMPACT voedingen voortaan uitgerust met plugbare picoMAX® connectoren met Push-in CAGE CLAMP® technologie

De compacte, krachtige EPSITRON® COMPACT familie beschikt over een nieuwe aansluittechnologie. Dit versnelt niet alleen het aansluiten, maar ook het eventuele onderhoud aan de toestellen en de markering van de geleiders.

EPSITRON® COMPACT voedingen: Compact en voordelig in iedere inbouwpositie

WAGO's EPSITRON® COMPACT voedingen kunnen flexibeler geïnstalleerd worden. De voordelige toestellen voor DIN-rail montage kunnen voortaan ook op panelen gemonteerd worden. Hierdoor zijn ze inzetbaar in uiteenlopende applicaties zoals in toestellen en apparaten voor gebruik in residentiële toepassingen volgens de norm EN 60335.

TOPJOB®S sensor/actuator rijgklemmen

Stuur een duidelijk signaal: Moderne machinesturingen kunnen nu nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker aangesloten worden met WAGO's nieuwe sensor/actor rijgklemmen met Push-in CAGE CLAMP® technologie.

Epsitron ECO Power

WAGO breidt haar assortiment van ECO Power voedingen uit met modules met een nog aantrekkelijkere prijs/performantie verhouding. Daarnaast zijn de 787-17x2-modules EN60335-conform, wat het mogelijk maakt om ze naast industriële toepassingen in te zetten in huishoudelijke applicaties.

Potentiaalaftakking voor 185mm2

Veilig en comfortabel: Het nieuwe toebehoren voor de WAGO hogestroom rijgklemmen POWER CAGE CLAMP maakt het mogelijk om potentialen af te takken van 185mm2 rijgklemmen..

EPSITRON DC-DC-converters - Nieuwe generatie in een 6mm-behuizing

De nieuwe generatie van DC-DC-converters (787-28xx) kunnen optimaal ingezet worden waar een bijkomende voedingsspanning nodig is naast de voeding die in de schakelkast is voorzien.

De nieuwe Web-panels - Design ontmoet techniek

Voor visualisatietoepassingen met CODESYS 2 en CODESYS 3: Met de nieuwe esthetische web-panels e!Display 7300T van WAGO ondersteunt u uw hoge kwaliteitseisen voor machines en installatie door een hoogwaardig design.

PFC200 controller met 3G modem: Toegang vanop afstand via GPRS en SMS

De PFC200 met toegang tot het mobiel netwerk: U kan machines en installaties vanop afstand bedienen en bewaken via GPRS en SMS. Features zoals OpenVPN en IPsec zorgen daarbij voor een veilige verbinding.

PFC200 controller en andere nieuwe producten voor het WAGO-I/O-SYSTEM 750 XTR

Meer producten, meer mogelijkheden voor toepassingen in extreme omgevingen: het portfolio van het WAGO-I/O-SYSTEM 750 XTR groeit met een dozijn nieuwe producten: van controllers uit de PFC200 familie tot I/O modules zoals de 3-fasen vermogenmeetklemmen.

PFC100 Controller - Verbazend krachtig, die kleine!

Veel rekenkracht in een compacte behuizing: met de PFC100 controller, biedt WAGO een bijzonder goed uitgeruste controller aan een zeer aantrekkelijke prijs-performantie ratio. Het nieuwe lid van de PFC controller familie heeft heel wat troeven in huis: Een snelle CPU bijgestaan door veel datageheugen, een runtime omgeving gebaseerd op CODESYS 3, een Linux besturingssysteem en verschillende interfaces met extra aandacht voor veiligheid.

Industriële managed switchen

De managed switchen van WAGO bieden voor industriële toepassingen, die een kostenefficiënte, stabiele en redundante netwerkoplossing vereisten, met onder meer een verhoogde aandacht voor IT-veiligheid alsook broadcast- en bandbreedtelimitering.

Multiplex module voor uitgangsspanning van elektronische zekeringen

Meerdere potentialen op een klein oppervlak: Door gebruik te maken van de compacte spanningsverdelers van WAGO kan u het aantal aansluitingen van de 4- en 8-kanaals elektronische zekeringen vervijfvoudigen, en dit zowel voor het potentiaal als het grondsignaal.

Eindeloze bruggen voor 1 naar 3 brugging

Het TOPJOB®S brugprogramma is de basis van de flexibiliteit van de TOPJOB®S rijgklemmen. Met de nieuwe dwarsbrug voor eindeloos bruggen van positie 1 naar 3 voor de 2002 serie wordt het doorverbinden van klemmen nog gemakkelijker.

e!COCKPIT, Engineering Software — ontdek nu de nieuwigheden

WAGO’s nieuwe engineering – software pakket om het ontwikkelingsproces van uw automatisatieproject te versnellen. De moderne en grafische interface verbazen heel wat gebruikers. e!COCKPIT is gebaseerd op het CODESYS 3 platform, dat alom gebruikt wordt in de automatiseringswereld.

Potentiaal aftakmodules

In 1 draai vastgemaakt – geen tools nodig: De potentiaal aftakmodules uit de 855-serie zorgen voor een veilige en makkelijke aftakking voor de afgezekerde meting van de spanning op een geïsoleerde geleider.

De volgende generatie: "COMPACT UNIVERSELE" klemmen voor alle soorten geleiders

WAGO's "COMPACT UNIVERSELE" klemmen voor alle soorten geleiders uit de serie 221 bespaart 40 % ruimte in vergelijking met zijn succesvolle voorganger www.wago.com/221

Te verkrijgen via uw WAGO verdeler vanaf 1/09/2015

 

WINSTA - Verlichtingskit

Bespaar tot 30 % op energie- en installatiekosten.

Ontdek de vele voordelen van de WAGO WINSTA - Verlichtingskit.

TOPJOB® S - Domotica kableerkit

Uw schakelkast snel en overzichtelijk kableren? Het kan, met de TOPJOB® S - Domotica kableerkit! Flyer openen...

e!COCKPIT Basisopleiding

In deze cursus leert u om een WAGO-I/O-SYSTEM 750 met CODESYS 3 runtime in dienst te nemen en te voorzien van een basisprogramma met visualisatie. Schrijf u in via: support.be@wago.com

Meer...

Promopakket smartPRINTER

Profiteer van dit voordelige aanbod om onze thermotransfer smartPrinter aan te schaffen in combinatie met onze TOPJOB®S rijgklemmen.
Flyer openen...

WWW.WAGO.COM

Voor meer informatie (branche oplossingen, bedrijfsinformatie) kan u terecht op www.wago.com.

NIEUW! WAGO 221 serie

De nieuwe "COMPACT UNIVERSELE" klem voor alle soorten geleiders is vanaf heden beschikbaar bij uw WAGO verdeler

Interface technologie

Een volledig overzicht van het WAGO interface gamma met tal van interessante toepassingsvoorbeelden.


WAGO Bedrijfsvideo  nl_be
  The document could not be added to the bookmark list.
  Item was added to the bookmark list successfully.
  Het item werd succesvol aan uw bestellijst toegevoegd.
  Digital Media was added to the bookmark list successfully.
  Document was added to the bookmark list successfully.